This is the place where

Strijp-S, een oud fabrieksterrein van Philips in Eindhoven, heeft de afgelopen jaren enorme veranderingen gezien. Waar vroeger transistorradio’s en tv-sets werden gemonteerd, worden nu de innovaties van morgen bedacht en tentoongesteld. Strijp-S bruist niet altijd vanbuiten; de silhouetten van het gebied zijn nog altijd de witgeschilderde oude fabriekshallen, maar binnen is waar het vaak gebeurd. Met deze korte film gingen wij de aandacht aan om binnen een dag enkele tips te geven over wat er allemaal gebeurt; wat je kan ontdekken.

“This is the place where… Strijp-S” werd op sociale media gedeeld door onder andere St. Trudo, de projectontwikkelaar van Strijp-S, en POPEI.

 

This is Strijp-S

NL | Als je Eindhoven kent, ken je waarschijnlijk ook Strijp-S. Het is een van onze favoriete plekken in de stad en een must-see als je naar Eindhoven komt. We zijn op pad gegaan om een paar highlights van dit voormalige Philips terrein in beeld te brengen.EN | If you know Eindhoven, you probably know Strijp-S, too. It is one of our favourite spots in town and definitely a must-see if you visit Eindhoven. We went on an adventure to bring to you some of the highlights of what used to be the Philips factories.

Geplaatst door 38 Hertz op Woensdag 9 augustus 2017

  • WIE38 Hertz
  • WANNEERZomer 2017
  • WAARStrijp-S, Eindhoven